0 0
Rižota s piščancem in zelenjavo

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
300 g Piščanec zrezek
1 x Korenček
1 skodelica Riž
1 x Čebula šalotka
1 x Bučke
Maslo
Začimbe za piščanca
1 dl Belo vino
Peteršilj ščepec
2 x Česen strok

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Rižota s piščancem in zelenjavo

  • Porcije 2
  • Srednje

Sestavine

Navodila

Deli

Vse sestavine dobro narežite. Šalotko prepražite na maslu in jo solite.

Piščanca narežite, začinite z začimbami za perutnino. Vključite na koščke narezanega piščanca in korenček ter specite. Po samo cca. 3 minutah dodajte bučke in jih pražite 2 minuti. Vse skupaj zalijete z 1 dl belega vina.

Ko vino izhlapi, dodajte česen in peteršilj. Pražite, dokler česen ne zadiši.

Dodajte 1 posodicoo riža in na hitro prepražite. Nalijte eno in pol skodelice tople vode.

Ko voda odteče, je jed pripravljena.

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Goveji zrezki v naravni omaki
Naprej
Goveji golaž s polento
Nazaj
Goveji zrezki v naravni omaki
Naprej
Goveji golaž s polento

Dodajte Komentar