Sestavine
-
2 zeleni papriki
-
2 pločevinki paradižnika (narezanega na kocke ali celega)
-
3 korenčki
-
1 skleda gob
-
1 šopek zelene
-
1/2 glave zelja
-
goveja kocka 1
-
Navodila
Koraki
1
Narejeno
|
Zeleno čebulo narežite na rezine, dajte v lonec in začnite kuhati.
|
2
Narejeno
|
Zeleni papriki odrežite konec stebla in jo prerežite na pol, odstranite semena in membrano.
|
3
Narejeno
|
Zeleno papriko narežite na koščke velikosti grižljaja in jo dodajte v lonec.
|
4
Narejeno
|
Z zelja odstranite zunanje liste, ga narežite na koščke velikosti grižljaja in dodajte v lonec.
|
5
Narejeno
|
Očistite korenje, ga narežite na koščke in dodajte v lonec. Gobe narežite na debele rezine in jih dodajte v lonec.
|
6
Narejeno
|
Če želite pikantno juho, dodajte majhno količino curryja ali kajenskega popra.
|
7
Narejeno
|
Dodajte govejo kocko.
|
8
Narejeno
|
Dodajte približno 12 skodelic vode, pokrijte in nastavite nizki ogenj. Juha naj se kuha dolgo časa - dobro se obnese kuhanje do dve uri.
|
9
Narejeno
|
Po okusu začinite s soljo in poprom.
|