0 0
Radič s tuno

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
2 žlici Olivno olje
1 x Pomaranča lupina in sok
1 žlička Kis vinski
1 žlička Kapre sesekljane
2 x Tuna - file
pest listov Radič natrgani listi
šopek Drobnjak sesekljan
1 steblo Zelena sesekljana
400 g Fižol iz pločevinke

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Radič s tuno

LASTNOSTI:
  • Brez Glutena
  • 20 min
  • Porcije 2
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Stepite 1 žlico olja, pomarančno lupinico in sok, kis in kapre ter malo začimb. Tuno namažite z žlico olja in jo na vsaki strani 2 minuti pecite v ponvi.

Vse solatne liste, drobnjak, zeleno in fižol prelijte s prelivom in dobro premešajte. Razdelite na dva krožnika in na vrh položite tuno.

(Foto: pexels.com)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Ingverjev “vroči požirek”
Naprej
Long island
Nazaj
Ingverjev “vroči požirek”
Naprej
Long island

Dodajte Komentar