Sestavine
-
1 kg Brstični ohrovt
-
150 g Dimljena klobasa
-
Olivno olje
-
100 g Kostanjvakuumsko pakiran
-
2 vejici Rožmarin
-
1 žlica Kis
Navodila
Pečico segrejte na 180 °C.
Brstični ohrovt operite in obrežite.
V posodi z vrelo osoljeno vodo ga kuhajte 8 minut, nato ga dobro odcedite.
Klobaso iztisnite iz kože in zdrobite v pekač z 1 žlico olivnega olja.
Na srednji temperaturi ga pražite 6 minut, nato vmešajte vakuumsko pakirane kostanje, dodajte liste rožmarina in pretresite.
Dodajte ohrovt in ga prelijte s kisom. Ohrovt zmečkajte in sploščite s tlačilko za krompir.
Pražite 25 minut ali dokler se ne obarva. Začinite do popolnosti in postrezite.
(Foto: pexels.com)