0 0
Polnjeni paradižniki »Bettina«

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Polnjeni paradižniki »Bettina«

  • 45 min
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Paradižnik temeljito operite in na cvetnem delu odrežite rezino s premerom enega centimetra ter jo prihranite za prihodnjo uporabo.

Zelo previdno izdolbite pulpo in pazite, da lupina ostane čvrsta. Paradižnikovi pulpi dodajte drobtine, zelenjavo, sesekljano šunko ali pa slanino, jajce, stopljeno maslo, sol in papriko.

Mešanico 4 minute kuhajte na ognju. S kuhano zmesjo napolnite lupine. Rezine položite nazaj na paradižnike. Položite v manjšo posodo in 20 minut pecite na 180 C.

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Lososova solata z želatinasto zelenjavo
Naprej
Kremna teletina
Nazaj
Lososova solata z želatinasto zelenjavo
Naprej
Kremna teletina

Dodajte Komentar