0 0
Pensilvanska nizozemska govedina s čebulo

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

70 dag Kuhana govedina
2 žlici Moka
2 žlici Maslo
po okusu Sol
Kis
1/2 skodelice Goveja juha
1 x Čebula

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Pensilvanska nizozemska govedina s čebulo

  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Čebulo zmeljite. Dušite jo na maslu, dokler se ne zmehča. Dodajte moko in dušite, dokler ta ne porumeni. Dodamo kis, sol, poper in govejo juho ter pustimo, da zavre. Meso narežemo na rezine in vroče postrežemo s čebulno omako.

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Goveja enolončnica
Naprej
Jetrni cmoki (“Leberknoedel”)
Nazaj
Goveja enolončnica
Naprej
Jetrni cmoki (“Leberknoedel”)

Dodajte Komentar