0 0
Oopsie kruh

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
3 jajca
100 g kremastega sirnega namaza
0.5 žličke pecilnega praška
1 ščepec soli

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Oopsie kruh

PRAVA DOMAČA KUHINJA

  • Porcije 4
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Ne vsebujejo glutena in imajo nizko vsebnost ogljikovih hidratov. Iz njih lahko pripravimo okusne sendviče ali jih uporabimo kot prilogo juham in enolončnicam.

 

Dober tek!

Koraki

1
Narejeno

Priprava

V dve skledi ločimo rumenjake in beljake. Beljake stepemo v čvrst sneg, ki ga začinimo s ščepcem soli. Rumenjake razmešamo s pecilnim praškom in kremnim sirčkom. V rumenjakovo zmes s kuhalnico ali lopatko v dveh ali treh obrokih nežno in počasi vmešamo stepene beljake.
2
Narejeno

Peka

Pečico segrejemo na 150 stopinj Celzija. Zmes v kupčkih polagamo na pekač, obložen s papirjem za peko. Naredimo približno šest kupčkov, med katerimi pustimo nekaj centimetrov razmaka, saj se bodo med peko razlezli. Kruhke pečemo v ogreti pečici 20 do 25 minut.

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Finska lososova juha
Naprej
Krompirjevi njoki brez glutena
Nazaj
Finska lososova juha
Naprej
Krompirjevi njoki brez glutena

Dodajte Komentar