0 0
Njoki v masleni omaki

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
300 g Krompirjevi njoki
2 žlici Maslo
60 g Parmezan
1 žlička Poper

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Njoki v masleni omaki

  • 5 min
  • Porcije 2
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Njoke skuhajte v veliki posodi z rahlo osoljeno vrelo vodo. Odcedite in prihranite 200 ml vode za kuhanje.

V ponvi segrejte maslo. Dodajte njoke, sir in poper ter 150 ml vode za kuhanje, nekoliko povečajte temperaturo in močno mešajte, da se njoki dobro obložijo. Če imate radi bolj sočno, prilijte več rezervirane vode. Začinite z malo soli. Njoke prestavite v sklede in postrezite z mešano solato, če želite.

(Foto: pexels.com)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Paradižnikova rižota
Naprej
Tavče Gravče
Nazaj
Paradižnikova rižota
Naprej
Tavče Gravče

Dodajte Komentar