0 0
“Moravian” temni piškotki

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

2 dag Maslo
1 žlica Mleti cimet
1 skodelica Kristalni sladkor
1/2 žlice Ingver v prahu
1/2 čajne žličke Klinček v prahu
1 žlica Smetana
2 skodelici Temna melasa
8 skodelic Moka

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

“Moravian” temni piškotki

  • 40 min
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Maslo in sladkor stepite do gladkega. Dodajte smetano, melaso, cimet, ingver in nageljnove žbice(klinčke) ter zmešajte na gladko.

Postopoma vmešajte moko. Na pomokani deski razvaljamo v čim tanjše testo. Z modelčki za piškote izrežemo različne oblike. Pecite na namaščenih pekačih v zmerno vroči pečici (180 stopinj Celzija) približno 12 minut.

Okrasimo jih z glazuro iz jajčnega beljaka in sladkorja.

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Torta z jabolčno omako
Naprej
Vaflji s cimetom (“Zimmet Waffles”)
Nazaj
Torta z jabolčno omako
Naprej
Vaflji s cimetom (“Zimmet Waffles”)

Dodajte Komentar