0 0
Mesni polpeti – miške

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

30 dag Goveje meso - mleto lahko daste katerokoli mleto meso, po vaši želji
4 x Jajce
1 x Čebula večja
4 x Strok - česen
1 x Kisla smetana
4 - 5 žlic Moka
Poper po okusu
Vegeta po okusu
Sol po okusu
Olje za cvrtje

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Mesni polpeti – miške

Kuhinja:
  • 30 minut
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Najprej nasekljajte čebulo in česen ter ju dajte v malo večjo posodo. Nato dodajte še meso, jajca, kislo smetano, sol, poper in zeleno (vse po vašem okusu), dobro premešajte in postopoma med mešanjem dodajajte tudi moko (malo po malo) in pa pecilni prašek, vmes morate nenehno mešati. Kepe dajte za pol ure v hladilnik (če je to potrebno – za vse tiste pa, ki nimate dovolj časa za to ne pride v poštev).

Pripravite si tudi posodo v kateri naj bo hladna voda. Kajti vsakič ko boste zajeli maso in jo boste dajali v olje, jo pomočite v mrzlo, hladno vodo (to pa zato, da se vam masa ne bo prijmala na žlico in le tako boste veliko lažje delali polpete, oziroma miške).

Zraven polpet servirajte, si postrezite oziroma postrezite s hladnim krompirjem.

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Veganski puding
Naprej
Fižolova sladka solata (z dodatkom paradižnika in paprike)
Nazaj
Veganski puding
Naprej
Fižolova sladka solata (z dodatkom paradižnika in paprike)

Dodajte Komentar