0 0
Majonezna omaka

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Pehtranov kis
po okusu Poper
po okusu Sol
1/2 skodelice Olje
1 x Jajčni rumenjak
2 žlički Kapre
1 žličko peteršilja
1 žličko Gorčica

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Majonezna omaka

  • 10 min
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Stepite jajčni rumenjak in začimbe; zelo postopoma in ob stalnem mešanju vmešajte olje, da se masa postopoma zgosti. Zmešajte v gosto kremo s pehtranovim kisom.

Majonezno omako pripravimo tako, da dodamo 2 žlički sesekljanih kaper, 1 žličko drobno sesekljanega peteršilja, 1 žličko gorčice ali ščepec kajenskega popra.

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Ruska solata
Naprej
Rdeče zelje, kislo
Nazaj
Ruska solata
Naprej
Rdeče zelje, kislo

Dodajte Komentar