0 0
Hitra Žafranova piščančja obara z zelenjem in čičerko

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Hitra Žafranova piščančja obara z zelenjem in čičerko

  • 30 min
  • Porcije 4
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Segrejte veliko ponev na srednji do visoki temperaturi, dodajte malo olja ter na njem približno 8-10 minut pražite čebulo in korenje, dokler se ne zmehčata. Dodajte česen in ga pražite približno 1 minuto, nato dodajte žafran in piščančjo juho.

Hitro zavrite, dodajte orzo in zmanjšajte temperaturo na srednjo temperaturo. Ponev delno pokrijte in ob pogostem mešanju kuhajte 10 minut, dokler orzo ne postane al dente (še vedno nekoliko žvečljiv).

Dodajte piščanca, zelenjavo in čičerko ter segrevajte, dokler se zelenjava ne zmehča. Po potrebi enolončnico postrezite v topli skledi, na vrhu pa dodajte malo peteršilja, da prilagodite okus.

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Solata z dimljenim lososom, koromačem in klementinami
Naprej
Enostaven piščanec teriyaki
Nazaj
Solata z dimljenim lososom, koromačem in klementinami
Naprej
Enostaven piščanec teriyaki

Dodajte Komentar