0 0
Enostavni piškotki z arašidovim maslom

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

200 g Arašidovo maslo
175 g Sladkor v prahu
1 g Sol
1 Velika jajca

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Enostavni piškotki z arašidovim maslom

LASTNOSTI:
  • Brez Glutena

Preprosti piškoti z arašidovim maslom, ki vsebujejo le tri sestavine, so zanimivi tako za otroke kot odrasle, poleg tega pa ne vsebujejo glutena.

  • 27
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Pečico segrejte na 180C in 2 velika pekača obložite s papirjem za peko.

V skledi zmešajte arašidovo maslo in sladkor. Dodajte 1 čajno žličko kuhinjske soli in nato še vse skupaj dobro premešajte. Dodajte jajca in ponovno mešajte, dokler ne nastane testo.

Testo v velikosti češnjevega paradižnika ločimo in ga v presledkih damo v pekač. Piškote stisnite s hrbtno stranjo vilice da jih nekoliko sploščite.

Piškote pecite 12 minut, dokler robovi niso zlati, sredina pa svetla. Pustite, da se 10 minut hladijo v posodi, nato jih prestavite na rešetko in pustite, da se popolnoma ohladijo. Shranjujte v posodi za piškote do 3 dni.

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Linguine z avokadom, paradižnikom in limeto
Naprej
Hrustljav piščanec s česnom
Nazaj
Linguine z avokadom, paradižnikom in limeto
Naprej
Hrustljav piščanec s česnom

Dodajte Komentar