0 0
Dušena riba trska

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Dušena riba trska

  • 30 min
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

V globokem kotlu ali pečici na hitro prepražite slanino, da rahlo porumeni. Odstranite slanino in jo dajte na stran.

V istem kotlu podušite rezine čebule, dokler se ne zmehčajo. Dodajte ribe, narezane na 2 cm kose, in dodajte naslednjih sedem sestavin. Pokrito kuhajte, dokler se zelenjava ne zmehča, približno 25 minut. Dodajte paradižnik in segrejte. Okrasite s peteršiljem in koščki slanine.

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
“Point Adams Special”
Naprej
Kroglice osliča
Nazaj
“Point Adams Special”
Naprej
Kroglice osliča

Dodajte Komentar