0 0
Drobljenec iz jabolk in jagod

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
800 g Jabolko
4 žličke Sladkor v prahu
100 g Jagode
20 g Maslo
70 g Granola v prahu
50 g Gladka moka

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Drobljenec iz jabolk in jagod

  • 1 h
  • Porcije 4
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Pečico segrejte na 190 °C.
Jabolka narežite na koščke in jih dajte v ponev s sladkorjem. Na nizki temperaturi jih kuhajte 10 minut oziroma dokler se rahlo ne zmehčajo.

Odstavite z ognja, vmešajte zamrznjene jagode. Pustite, da se rahlo ohladi.

Medtem maslo narežite na kocke in ga skupaj z moko stresite v skledo. Mešajte, da dobite maso, podobno drobtina, nato pa vmešajte granolo.

Sadno mešanico dajte v pekač in jo potresite z drobtinami.

Pecite 25 do 30 minut ali dokler drobljenec ne postane zlat in hrustljav. Postrezite s kupčkom jogurta.

(Foto: pexels.com)

 

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Bananin puding
Naprej
Tortilje z mesnimi kroglicami
Nazaj
Bananin puding
Naprej
Tortilje z mesnimi kroglicami

Dodajte Komentar