0 0
Čokoladni keksi brez laktoze

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
150 g Pekanovi orehi mleti
150 g Lešniki mleti
350 g Sladkor v prahu
100 g Kakav v prahu
ščepec Sol
1 žlička Vaniljev ekstrakt
4 x Jajce

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Čokoladni keksi brez laktoze

LASTNOSTI:
    • 30 min
    • Porcije 20
    • Lahko

    Sestavine

    Navodila

    Deli

    Pečico segrejte na 160 ºC. Pekač obložite s peki papirjem.

    V veliki ponvi na srednji temperaturi nekaj minut pražite oreščke ali dokler ne postanejo zlati.

    Presejte sladkor v prahu, kakav v prahu in sol, nato dodajte orehe in vaniljev ekstrakt.

    V drugi skledi stepajte beljake do 5 minut. Beljake prelijte v suho zmes in premešajte.

    Na pladenj odmerite ½ žlice zmesi, nato pa ponovite s preostalo zmesjo in poskrbite, da med posameznimi keksi ostane približno 3 cm prostora.

    Postavite v vročo pečico za 10 do 15 minut ali dokler niso na zunaj hrustljavi, v sredini pa še vedno rahlo lepljivi.
    Pustite jih 5 minut, da se ohladijo in postrezite.

    (Foto: pexels.com)

    Njami Njami

    Mnenja o Receptu

    There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
    Nazaj
    Pečena čebula
    Naprej
    Bananin puding
    Nazaj
    Pečena čebula
    Naprej
    Bananin puding

    Dodajte Komentar