0 0
Bučna pita

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

1 1/2 skodelice Pretlačena kuhana buča
1 čajna žlička Mleti cimet
1/2 čajne žličke Ingver v prahu
1 1/2 skodelice Mleko
1/4 čajne žličke Klinček v prahu
3/4 skodelice Rjavi sladkor
3/4 čajne žličke Sol
2 x Jajce
2 žlici maslo Stopljeno maslo
Testo za pito

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Bučna pita

  • 30 min
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Vse sestavine dajte v skledo in jih dobro stepite z vrtljivo metlico za stepanje jajc.

Ohladimo in vlijemo v še nepečeno pito. Pecite v vroči pečici (230 stopinj Celzija) 10 minut. Zmanjšajte temperaturo na zmerno počasno pečico (160 stopinj Celzija).

Ko površina nadeva pite postane svetlo rjava, to lahko preverite tako, da vanjo zabodete srebrn nož. Če je ta čist, je pita pečena.

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Rabarbina pita
Naprej
Smetanova malinova pita
Nazaj
Rabarbina pita
Naprej
Smetanova malinova pita

Dodajte Komentar