0 0
Bostonski rjavi kruh

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
2 skodelici Beli koruzni zdrob
1 skodelica Kislo mleko
1 skodelica Graham moka (polnozrnata moka)
1 skodelica Kislo mleko
1 skodelica Rumena koruzna moka
2 skodelici Vrela voda
1 skodelica Melasa
1 čajna žlička Sol
1 čajna žlička Soda bikarbona

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Bostonski rjavi kruh

  • Porcije 4
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Dobro zmešajte moko, koruzni zdrob in sol; dodajte jim vrelo vodo. Zmešajte mleko in melaso ter ju dodajte prekuhanemu koruznemu zdrobu.

Sodo raztopimo v kislem mleku in jo dodamo nazadnje. Zmes prelijte v pokrit valjast model ali v pokrito posodo in jo 3 ure kuhajte v pari; nato odkrijte in pol ure pecite v pečici/180C. Rezine tega kruha, opečene, namazane z maslom in prelite s smetano, so zelo dobra jed za kosilo.

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
“Super Angel Food” torta
Naprej
Krompirjev piškotek
Nazaj
“Super Angel Food” torta
Naprej
Krompirjev piškotek

Dodajte Komentar