0 0
Puranji zrezek v gobovi omaki

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
4 x Puranji zrezek
0.75 kg Šampinjoni
3 x - 4 x Strok - česen
2 žlici Moka
1 x Čebula
Timijan ščepec
Majaron ščepec
Origano ščepec
Vegeta po okusu
Sol
Poper
1,5 dl Sladka smetana

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Puranji zrezek v gobovi omaki

  • Porcije 4
  • Srednje

Sestavine

Navodila

Deli

Puranji zrezek posolite in popoprajte ter specite na olju. Ko je zrezek spečen, ga odstranite iz ponve in pokrijte.

Na maščobi (olju) od prej, prepražite čebulo in česen ter dodajte pred tem čiste in na četrtine narezane gobe.

Po približno 10 minutah gobe potresite z moko, vse premešajte in dodajte vodo. Omako začinite z origanom, majaronom, timijanom, soljo in poprom ter Vegeto.

Ko je omaka začinjena, dodajte še sladko smetano in po potrebi vodo ali moko.

Vse skupaj segrevajte še naslednjih 10 minut na zmerni temperaturi.

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Piščančja obara ali po domače “Ajmoht”
Naprej
Burek z mesom
Nazaj
Piščančja obara ali po domače “Ajmoht”
Naprej
Burek z mesom

Dodajte Komentar