0 0
Piščančja bedra

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Piščančja bedra

  • Srednje

Navodila

Deli

Pečico segrejte na 200 °C.

V manjši skledi zmešajte česen v prahu, papriko, timijan, rožmarin, sol in poper.

Piščančja bedra namažite z oljčnim oljem, nato pa mešanico začimb enakomerno potresite po obeh straneh piščanca.

Piščančja bedra položite s kožo navzgor v pekač ali litoželezno ponev.

Pecite 35-40 minut ali dokler notranja temperatura piščanca ne doseže 74 °C, ko jo preverite s termometrom za meso.

Če želite, da je koža hrustljava, zadnje 2-3 minute pečenja vključite ventilator, da koža porjavi.

Piščanca pred serviranjem pustite nekaj minut počivati.

Uživajte v slastnih pečenih piščančjih bedrih!

(Foto: pexels.com)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Skutin zavitek
Naprej
Ocvrta piščančja bedra
Nazaj
Skutin zavitek
Naprej
Ocvrta piščančja bedra

Dodajte Komentar