0 0
Pire krompir

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
600 g Krompir
1 dl Mleko
1 žlica Maslo
Sol Po okusu

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Pire krompir

PRAVA DOMAČA KUHINJA

LASTNOSTI:
  • Brez Glutena
Kuhinja:

Krompir, katerega imajo radi tako malčki, kot odrasli ljudje - služi kot priloga k jedem.

  • Porcije 4
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Krompir olupimo, razrežemo, solimo in skuhamo. Odlijemo vodo.

Krompirju dodamo malo toplega mleka in maslo. Z mešalnikom (stepalnik za smetano) zmeljemo sestavine in tako dobimo mehek pire krompir.

Biti mora rahel, zato mu po potrebi dodajamo mleko.

 

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Kruhovi cmoki
Naprej
Goveji golaž
Nazaj
Kruhovi cmoki
Naprej
Goveji golaž

Dodajte Komentar