0 0
Banana v rumovi kopeli

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
1 žlica Mandlji narezani
½ skodelice Sladkor 1 skodelica = 240 ml
¼ skodelice Rum
¼ skodelice Kokosovo maslo
Banana
ščepec Cimet

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Banana v rumovi kopeli

LASTNOSTI:
  • Vegansko
  • 20 minut
  • Porcije 6
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Mandlje kuhajte in mešajte v ponvi na srednje visoki temperaturi, dokler ne postanejo zlati in popečeni, 2 do 4 minute.

V skledi, primerni za mikrovalovno pečico, zmešajte sladkor, rum in maslo. Skledo pokrijte s pokrovom in jo v mikrovalovni pečici segrevajte, dokler ni vroča, enkrat premešajte, 2 do 3 minute.

Rezine banan položite v rumovo omako, potresite s cimetom, pokrijte skledo in segrevajte v mikrovalovni pečici, dokler banane niso vroče in mehke, še 1 do 2 minuti. Na vrhu dodajte pražene mandlje.

(Foto: pexels.com)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Kremna govedina na toastu
Naprej
Keksi s pečenimi penicami
Nazaj
Kremna govedina na toastu
Naprej
Keksi s pečenimi penicami

Dodajte Komentar