0 0
Zelenjavna juha

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
3 x Korenje
1 x Čebula
2 x Krompir
1 ščepec Sol
1 ščepec Poper
1 x Bučka
Olivno olje po okusu
Začimbe po okusu
1 žlica Kisla smetana
1 l Voda
1 vejica Peteršilj

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Zelenjavna juha

LASTNOSTI:

    Zakaj bi si samo pripravljali juhe iz vrečk? Po okusu se juhe iz vrečk, ne morejo kosati z domačimi juhami. Mogoče jo boste vzljubili tudi tisti, ki prisegate samo na mesne juhe? Zakaj si je ne bi pripravili vsaj enkrat?

    • 30 minut
    • Porcije 4
    • Lahko

    Sestavine

    Navodila

    Deli

    Najprej sesekljajte čebulo in narežite še ostalo zelenjavo.

    Segrejte v loncu malo oljčnega olja in prepražite na njem čebulo, da bo porumenela. Nato dodajte še preostalo zelenjavo in nenehno mešajte, da se na olju ne zažge. Zelo previdno dolijte vodo in kuhajte še okoli 20 minut na majhnem ognju.

    Dodajte še sol in poper po vaši želji in še druge začimbe po vašem okusu (svež peteršilj in česen v prahu). Ko bo juha kuhana, jo prelijte v električni mešalnik in mešajte toliko časa v gladko gosto maso.

    Juho servirajte v globok krožnik. Okrasite z vejico peteršilja in dodajte tudi žlico kisle smetane.

    Dober tek!

    (Foto: Getty Images)

     

     

    Njami Njami

    Mnenja o Receptu

    There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
    Nazaj
    Krompirjev pire z jajcem
    Naprej
    Krompirjeva – špinačna solata s slanino
    Nazaj
    Krompirjev pire z jajcem
    Naprej
    Krompirjeva – špinačna solata s slanino

    Dodajte Komentar