0 0
Tartufovo maslo

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

1/2 skodelice Maslo
1 žlica Olje tartufov
1/2 žličke Česen v prahu
Sol in poper

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Tartufovo maslo

  • 40 minut
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

V srednje veliko skledo dodajte zmehčano maslo, olje tartufov in česen v prahu. Sestavine dobro premešajte, da se popolnoma povežejo.

Mešanico poizkusite in po okusu dodajte sol in poper. Mešanico prenesite v manjšo skledo ali ramekin.

Skledo pokrijte s plastično folijo in postavite v hladilnik za vsaj 30 minut, da se okusi zlijejo.

Pred serviranjem namaz vzemite iz hladilnika in počakajte, da se segreje na sobno temperaturo.

Ta nama je razkošen dodatek k vsakemu krožniku za meso ali predjedi. Odličen je tudi na zrezkih na žaru ali pečeni zelenjavi. Uživajte v bogatem in zemeljskem okusu tartufov v vsakem grižljaju!

(Foto: pexels.com)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Rižota s kvinojo
Naprej
Lečina enolončnica
Nazaj
Rižota s kvinojo
Naprej
Lečina enolončnica

Dodajte Komentar