0 0
Rikota kroglice

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

250 g Kremni sir
250 g Rikota
2 žlici Sladkor v prahu
2 žlici Limonina lupina
25× Borovnice
75 g Plazma keksi
20 g Kokos

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Rikota kroglice

  • 3 ure
  • Srednje

Sestavine

Navodila

Deli

V skledo dajte kremni sir in rikoto. Z vilicami zmečkajte, dokler se ne združi. Dodajte sladkor v prahu in limonino lupinico ter z vilicami mešajte, dokler se enakomerno ne povežeta.

1 žlico mase oblikujte v kroglico. Vanjo potisnite borovnico in jo zvijte, da se zapre. Ponovite s preostalo rikoto in z borovnicami.

Na krožniku zmešajte zdrobljene piškote in kokos ter v mešanici povaljajte kroglice. Prenesite na krožnik in postavite v hladilnik za vsaj 2 uri ali dokler se ne strdijo.

(Foto: pexels.com)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Korenje s pršutom
Naprej
Sirov hleb
Nazaj
Korenje s pršutom
Naprej
Sirov hleb

Dodajte Komentar