Sestavine
-
1 kocka Piščančja jušna osnova
-
320 g Piščančje prsi
-
½ žličke Čilijevi kosmiči
-
180 g Fižol stročji
-
180 g Koruza
-
15 g Kokosovo maslo
-
15 g Arašidovo maslo
-
150 g Jajčni rezanci
-
3× Spomladanska čebula
-
2 žlici Sojina omaka
-
1 l Vrela voda
Navodila
V lonec z 1 l vrele vode dajte kocko jušne osnove in mešajte, dokler se ne raztopi. Dodajte sojino omako, piščanca in čilije ter lonec pokrijte.
Segrevajte, dokler ne zavre, nato pa kuhajte 10 minut, da se piščanec segreje.
Dodajte stročji fižol in sladko koruzo ter ponovno zavrite. Dodajte jajčne rezance in nepokrito hitro kuhajte 4 minute oziroma dokler se rezanci ne skuhajo.
Naribajte kokosovo maslo in dodajte arašidovo maslo. Med mešanjem kuhajte 2 minuti, da se arašidovo maslo stopi.
Postrezite potreseno s spomladansko čebulo. Dober tek!
(Foto: pixabay.com)