0 0
Piščančja juha s stročjim fižolom

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
1 kocka Piščančja jušna osnova
320 g Piščančje prsi
½ žličke Čilijevi kosmiči
180 g Fižol stročji
180 g Koruza
15 g Kokosovo maslo
15 g Arašidovo maslo
150 g Jajčni rezanci
Spomladanska čebula
2 žlici Sojina omaka
1 l Vrela voda

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Piščančja juha s stročjim fižolom

  • 40 minut
  • Porcije 4
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

V lonec z 1 l vrele vode dajte kocko jušne osnove in mešajte, dokler se ne raztopi. Dodajte sojino omako, piščanca in čilije ter lonec pokrijte.

Segrevajte, dokler ne zavre, nato pa kuhajte 10 minut, da se piščanec segreje.

Dodajte stročji fižol in sladko koruzo ter ponovno zavrite. Dodajte jajčne rezance in nepokrito hitro kuhajte 4 minute oziroma dokler se rezanci ne skuhajo.

Naribajte kokosovo maslo in dodajte arašidovo maslo. Med mešanjem kuhajte 2 minuti, da se arašidovo maslo stopi.

Postrezite potreseno s spomladansko čebulo. Dober tek!

(Foto: pixabay.com)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Svinjsko stegno s peteršiljevo omako
Naprej
Jagodna lučka
Nazaj
Svinjsko stegno s peteršiljevo omako
Naprej
Jagodna lučka

Dodajte Komentar