Sadje zmeljite v kašo in sok precedite v šejker z ledom. Dodajte sladkor ter enako količino limoninega soka in vode. Dobro pretresite in precedite. Postrezite.
Ko krožnik za pito obložite s pecivom, ga napolnite z rdečimi malinami. Pokrijte jo z mletim sladkorjem in z zgornjo skorjo, robove zgornje in spodnje skorje pa namažite z maslom, da se ne bosta zlepili. Ko je pita pečena, naredimo kremni nadev iz: mleka, 2 žlic sladkorja, koruznega škroba in...
Višnje operite in odstranite pečke. Marelice za nekaj sekund spustite v vrelo vodo, odstranite lupine in pečke. Razrežite na četrtine. Jagode operite. Sadje in sladkor zmešamo in hitro kuhamo, dokler sadje ni čisto in mehko. Zapremo v vroče kozarce.
Rabarbaro olupite in narežite na 2,5 cm velike koščke. Dodajte vodo in sladkor, pomarančni sok in naribano lupino. Vse skupaj med pogostim mešanjem kuhajte 30 minut ali dokler se ne zbistri. Dajte v sterilne kozarce za žele in jih zaprite.