0 0
Klobasa v glazuri

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
900 g Klobasa
340 ml Ingverjevo pivo

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Klobasa v glazuri

  • 30 minut
  • Porcije 8
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Klobaso narežite na 2-centimetrske rezine. Položite jih v veliko ponev z ingverjevim pivom.

Zavrite, nato pa zmanjšajte temperaturo na srednjo. Ponve ne pokrivajte. Po 15 do 20 minutah se bo količina ingverjevega piva zmanjšala in začela karamelizirati.

Pazite, da se ne zažge. Mešajte, dokler koščki ne postanejo glazirani. Servirajte na krožniku z vstavljenimi zobotrebci. Koščki klobase so lepljivi in slastni!

(Foto: pexels.com)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Kremni dodatek svežemu sadju
Naprej
Chimichanga
Nazaj
Kremni dodatek svežemu sadju
Naprej
Chimichanga

Dodajte Komentar