Vrč napolnite z ledom. Vlijte vodko in jabolčni ter limonin sok. Okrasite z meto, limoninimi rezinami, koščki jabolk in kumar, nato pa premešajte. (Foto: pexels.com)
V kozarcu za marmelado zmešajte gin z bezgovim sirupom. Ko ste pripravljeni za postrežbo, mešanico razdelite med 8 kozarcev, dopolnite z jabolčnim sokom, rezinami jabolk in pomaranče ter ledom. (Foto: pexels.com)
Cimet, mlete klinčke, muškatni orešček, jabolčni sok in vaniljev ekstrakt dajte v veliko posodo in rahlo zavrite. Ko se jabolčni sok segreje, dodajte vaniljev sladoled in ga močno stepajte z metlico, dokler se ne stopi in poveže z vročim jabolčnim sokom. Na dno skodelic vlijte kapljico ruma in dolijte vroč...
Ingver narežite na rezine in ga prelijte z 2 litroma vode. Zavrite, nato pa zmanjšajte temperaturo in pustite vreti 15 minut. Tekočino precedite skozi sito, nato pa vanjo vmešajte limonin sok in dodajte jabolčni sok. Segrejte do vrenja, nato pa dodajte 4 žlice javorjevega sirupa in dobro premešajte. Nalijte v...
Pečico segrejte na 170 stopinj celzija. Kruh raztrgajte ali narežite na centimetrske koščke. Kose kruha razporedite na pekač in jih približno 10 minut pecite v ogreti pečici, da se kruh nekoliko osuši. Po peki pustite kruh nekaj minut hladiti, da izhlapi preostala para. Medtem ko se kruh suši v pečici,...