0 0
Gobe po italijansko

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
15 g Kapre vložene kapre
4 x Inčun inčunovi fileji v olju
200 g Gobe mešanih svežih gob
1 x Limona
1 šopek Bazilika sveža bazilika
2 vejici Peteršilj
1 žlička Gorčica
1 ščepec Sol
1 žlica Olivno olje ekstra deviško olivno olje
1 ščepec Mleti črni poper

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Gobe po italijansko

LASTNOSTI:

    Recept za vse ljubitelje gob in to z mediteranskim pridihom. Je dobra predjed in je tudi zelo lahke priprave...

    • 20 minut
    • Porcije 4
    • Lahko

    Sestavine

    Navodila

    Deli

    Dobro očistite gobe, na hitro jih operite oziroma jih umijte in narežite na tanke rezine.

    Fileje inčunov sesekljajte skupaj s peteršiljem, kaprami in baziliko. Dodajte gorčico, limonin sok, sol in poper ter dobro premešajte.

    Z omako prelijte gobe, jih premešajte in jih marinirajte vsaj dve uri preden jih boste servirali.

    Opomba: Seveda je najbolje, če uporabite bio limone, oziroma limone katerih lupina ni obdelana s škropivi. Kadar pa bio limon nimate, limono za nekaj minut potopite v vrelo vodo in nato dobro obrišemo, zato da odstranite vosek, v katerem bi se lahko morda  nahajale sestavine škodljive za vaše zdravje.

    (Foto: Getty Images)

    Njami Njami

    Mnenja o Receptu

    There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
    Nazaj
    Ohrovt s česnom in brusnicami
    Naprej
    Marinirane gobe
    Nazaj
    Ohrovt s česnom in brusnicami
    Naprej
    Marinirane gobe

    Dodajte Komentar