0 0
Brstični ohrovt v slanini

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
6 rezin Slanina
1 žlica Repično olje
1 žlica Balzamični kis
1 žlička Timijan
1 strok Česen
12× Brstični ohrovt
Črni poper

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Brstični ohrovt v slanini

  • 45 minut
  • Porcije 3
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Pečico segrejte na 200 °C. Obložite pekač s peki papirjem.

Rezine slanine položite na desko in jih po dolžini prerežite na pol.

Vsak ohrovt zavijte v kos slanine in ga pritrdite s palčko. Razporedite jih v enem sloju v pekač, pokapajte z oljem in 30 minut pecite v pečici.

V manjšo skledo dajte balzamični kis, timijanove lističe, sesekljan česen in črni poper ter vse skupaj zmešajte. Prelijte po ohrovtu in pekač stresite, da se enakomerno obložijo.

Pekač vrnite v pečico za 10 minut, da se ohrovt zmehča, slanina hrustljavo zapeče in balzamična glazura karamelizira. Okrasite z vejicami timijana in postrezite z raznimi omakami po želji. Dober tek!

(Foto: instagram/juliannewolff2128)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Ribji narastek
Naprej
Ocvrte hrenovke
Nazaj
Ribji narastek
Naprej
Ocvrte hrenovke

Dodajte Komentar