Ali ste vedeli, da je čaj Taheebo dober za vaše zdravje? Tukaj je nekaj odličnih razlogov, da že danes začnete piti čaj Taheebo. Preberite si članek, da bste izvedeli več...
Na maščobi prepražite slano svinjino, da postane hrustljava, jo odstranite in dodajte fižolu. Nato na maščobi prepražite čebulo. Dodajte govedino. Premešajte in počasi kuhajte 5 minut. Zmešajte vse sestavine, dodajte...
Lepo sesekljajte Suet in kandirano lupino, operite in osušite ribez, tudi rozine operite, vse suhe sestavine zmešajte, dodajte dobro razžvrkljana jajca, dajte v namaščeno posodo in zavežite krpo čez njo...
Lečo je treba namakati v hladni vodi vso noč. V ponvi stopimo maslo (margarino), na njej prepražimo lečo, narezano čebulo in na majhne koščke narezano zeleno. Na ognju mešamo 5...
Zrezek dobro pretlačite in ga narežite na koščke. Na krožniku zmešajte žlico moke, sol in poper ter vsak kos mesa potopite v mešanico. Kose dajte v lonec za dušenje, jih...
Tulsi čaj je vrsta zeliščnega čaja, znanega tudi kot čaj svete bazilike. Prednosti čaja Tulsi. Pitje čaja Tulsi lahko zmanjša holesterol LDL, zniža raven stresa in zmanjša lipoproteine nizke gostote...
Meso narežite na lične kose, vsak kos potopite v kis in tesno zapakirajte v posodo. Potresite s poprom in soljo. Zelenjavo narežite na rezine in jo skupaj z zelišči položite...
Raztopite margarino, dimljeno govedino narežite na tanke klinaste trakove in jih z nožem vstavite v meso. Na margarini popecite obe strani mesa, dodajte zelenjavo, začimbe in vodo ter vse skupaj...