Pripravite si enostavno jesensko kosilo po receptu Gordona Ramsaya

“Bliža se jesen in ta recept za cvetačni katsu curry vas bo zagotovo ogrel!”
Pripravite okusno jesensko kosilo po receptu svetovno znanega kuharskega mojstra Gordona Ramsaya. Pripravil je ocvrto cvetačo v kari omaki in jo postregel z rižem.

To so sestavine, ki jih potrebujete za pripravo najboljšega kosila
Cvetača Katsu:
- Olje za cvrtje
- Moka
- Sol in poper
- Cvetača
- Jajce
- Drobtine
Kari:
- Kari kocka
- Čebula
- Česen
- Zelena
- Korenje
- Piščančja zaloga
- Beli riž
- Rezina limone
Panirano cvetačo ocvrite v olju in pripravite kari. Na olju popražite čebulo in česen. Dodajte narezano zeleno in korenje ter zalijte s piščančjo zalogo. Dodajte kari kocko in dobro premešajte. Kuhajte toliko časa, da se omaka zgosti, nato pa jo postrezite z rižem in na vrh položite ocvrto cvetačo. Dober tek!