Cvetača kot glavna sestavina sendviča? Poglejte, kako jo pripravi Gordon Ramsay

Uporaba cvetače kot glavne sestavine v sendviču ali burgerju je zelo okusen in inovativen način za pripravo vegetarijanske ali veganske jedi. Pražena cvetača se dobro obnese zlasti zaradi svoje krepke in hrustljave teksture in sposobnosti absorpcije okusov.

Takole pa sendvič s cvetačo pripravi svetovno znani kuharski mojster Gordon Ramsay. Za dodatek uporabi zelje in doma narejeno omako.
Sestavite svoj sendvič z ocvrto cvetačo in dodatki po želji. Sendvič prerežite na pol in ga postrezite. Ta sendvič s cvetačo ni le vizualno privlačen, ampak tudi poln okusov.
Pražena cvetača doda močan in rahlo oreškast okus, sveže zelje in kremasta omaka pa poskrbita za osvežujoč kontrast. To je nasitna in polnovredna izbira sendviča, ki je hkrati tudi alternativa mesnim jedem. Lahko ga prilagodite s svojimi najljubšimi dodatki in začimbami, da bo sendvič s cvetačo še boljši!
Foto: Instagram/gordongram