Ta trik bo nadgradil vašo juho iz pločevinke

Ste naveličani jesti dolgočasno, pusto juho iz pločevinke? Obstaja skrivna sestavina, s katero lahko poskrbite, da bo imela okus, kot bi jo pripravili iz nič – solatni preliv! Tako je, solatni preliv. Zelišča, začimbe in kis v solatnem prelivu lahko juhi iz pločevinke dodajo okus in globino, tako da bo imela okus, kot da ste več ur preživeli v kuhinji.
Kako to narediti?
Odprite pločevinko juhe in jo segrejte. Juhi dodajte malo solatnega preliva. Mešajte, dokler se ne poveže. Uživajte!
Vrsta solatnega preliva, ki ga boste uporabili, je odvisna od okusa juhe. Za kremno juho lahko na primer uporabite rančo, za paradižnikovo juho pa italijanski preliv. Bodite ustvarjalni in eksperimentirajte z različnimi okusi solatnega preliva, da najdete popolno kombinacijo za svoj okus. Ko boste naslednjič leni ali v pomanjkanju časa, ne posegajte po nezdravem zamrznjenem obroku. Juhi iz pločevinke dodajte solatni preliv in v nekaj minutah boste imeli okusen in nasitni obrok.

Tu je še nekaj dodatnih nasvetov za nadgradnjo konzervirane juhe s solatnim prelivom
Če uporabljate kremast solatni preliv, ga razredčite z malo vode ali juhe. Za dodaten okus in teksturo juhi dodajte nekaj naribanega sira ali hrenovk. Juho okrasite s svežimi zelišči, kot sta peteršilj ali drobnjak. S temi nasveti lahko juho iz pločevinke spremenite v okusen in zadovoljiv obrok, ki bo vsem všeč.
(Foto: Getty Images)