»Hitro pripravljen in okusen ter hranljiv obrok!« Takole pripravi raviole Patricia Pangeršič

Za vas imamo še eno super idejo za okusno in hitro pripravljeno kosilo. Pripravimo raviole z odlično piščančjo omako, katere postopek priprave nam je zaupala fitnes trenerka Patricia Pangeršič.
Ravioli so slastne polnjene testenine italijanskega izvora. Testo za testenine je običajno narejeno iz moke, jajc in vode, razvaljano na tanko in nato napolnjeno z najrazličnejšimi nadevi po želji. Pripravimo jih z okusno omako in naše kosilo je nared.

Za raviole s piščančjo omako potrebujete:
Raviole
Piščančji zrezek
Mlado špinačo
Šampinjone
Smetano za kuhanje
Mlado čebulo
Česen
Peteršilj
Na žlički olivnega olja popražite sesekljano čebulo. Ko ta zadiši, dodajte narezane šampinjone in peteršilj. Posolite in pražite toliko časa, da izhlapi vsa voda.
Popražene šampinjone položite na krožnik, na isti ponvi pa popecite narezano piščančje meso. Začinite ga in v ponev vrnite gobe ter dodajte smetano za kuhanje, nekaj žlic vode in premešajte.
Piščančji omaki dodajte kuhane raviole in dve pesti mlade špinače.
Servirajte na krožnik in postrezite. Dober tek!
Foto: Instagram/patricia_pangersic