S tem trikom bo vaš pire krompir bolj kremast kot kdajkoli prej
Ste že naveličani, da je vaš pire krompir suh in grudast? Želite jedi dodati pridih bogastva in kremastosti? Če je tako, potem morate poskusiti pripraviti pire krompir z majonezo! Majoneza se morda zdi nenavadna sestavina za pire krompir, vendar v resnici dela prave čudeže. Majoneza pomaga povezati krompir in ustvariti gladko, kremasto teksturo. Prav tako doda pridih bogastva in okusa, ki ga pri običajnem pire krompirju ne boste našli.
Za pripravo pire krompirja z majonezo preprosto sledite naslednjim korakom
Krompir olupite in narežite na kocke. V loncu zavrite vodo in krompir kuhajte, dokler se ne zmehča. Krompir odcedite in ga vrnite v lonec. Krompirju dodajte malo majoneze, maslo, sol in poper. Krompir zmečkajte do gladkega.
To je to! Pripravili ste najbolj kremast in slasten pire krompir, kar ste jih kdaj jedli. Ko boste naslednjič pripravljali pire krompir, ne pozabite dodati malo majoneze. Ne boste razočarani.
(Foto: Getty Images)