Skrivna sestavina za okus restavracijske kakovosti

Želite svojim jedem dodati močan in drzen okus, ne da bi za to porabili več ur v kuhinji? Odgovor je česnova pasta! To preprosto in vsestransko sestavino lahko uporabite v različnih jedeh, od juh in enolončnic do ocvrtega krompirčka in marinad. Zakaj je česnova pasta hitra bližnjica do enkratnega okusa?
Ima koncentriran okus
Česnovo pasto naredite tako, da stroke česna zmešate z oljem, kar pomaga iz česna iztisniti največ okusa. To pomeni, da lahko uporabite manjšo količino česnove paste, da dobite enako količino okusa kot s svežimi stroki česna.
Enostavna uporaba
Česnova pasta je že predhodno zmleta in pripravljena za uporabo, zato vam ni treba sekljati ali lupiti česnovih strokov. To vam prihrani čas in trud v kuhinji.
Je vsestranska
Česnovo pasto lahko uporabite v različnih jedeh, zato lahko z njo dodate okus svojim najljubšim jedem.

Ko boste naslednjič iskali način, kako jedem dodati močan, izrazit okus, posezite po česnovi pasti! To je hiter in enostaven način, da doma dosežete okus kot v restavraciji.
(Foto: Getty Images)