Razkrivamo skrivnost ponovnega segrevanja zamrznjenega pire krompirja, ne da bi ga pri tem izsušili

Ste se naveličali, da je vaš zamrznjeni pire krompir suh in grudast? Ne skrbite, niste edini. Obstaja namreč rešitev! Kuharski mojstri so razkrili najboljši način za segrevanje zamrznjenega pire krompirja in njegovo oživitev.
Skrivnost je v uporabi dvojnega kotla. Tako boste preprečili, da bi se krompir izsušil, poleg tega pa bo ostal kremast. To storite tako, da zamrznjen pire krompir položite v ognjevarno posodo in jo postavite nad lonec z vrelo vodo. Skledo pokrijte in pustite, da se krompir med občasnim mešanjem segreje.
Drugi način za segrevanje zamrznjenega pire krompirja je uporaba pečice. Pečico segrejte na 175 stopinj Celzija in krompir položite v namaščen pekač. Posodo pokrijte s folijo in pecite 20-25 minut oziroma dokler se krompir ne segreje.

Ne glede na to, kateri način izberete, krompirju pred segrevanjem dodajte tudi malo mleka ali smetane. Tako bo krompir ostal vlažen in kremast.
To je to! Najboljši način za pogrevanje zamrznjenega pire krompirja in njegovo ponovno oživitev.
(Foto: Getty Images)