Kako boste pogreli mesno štruco kot pravi kuharski mojstri?

Če ste kot večina, najbrž obožujete okus mesne štruce? Toda kaj lahko storite, če vam ostanejo ostanki? Ponovno segrevanje mesne štruce je lahko kar zapleteno, in če ne boste previdni, lahko dobite suho in trdo zmes. 🙂 Toda brez skrbi, lahko vam pomagamo! Našli smo dober način za ponovno segrevanje mesne štruce, ne da bi jo pri tem izsušili. Samo sledite tem preprostim korakom.
Segrejte pečico na 120 stopinj Celzija.
Ostanek mesne štruce položite v plitvo posodo za peko.
Prelijte mesno štruco z 1-2 žlici goveje juhe ali vode, da bo mesna štruca ostala vlažna.
Posodo pokrijte z aluminijasto folijo.
Pecite približno 25-30 minut oziroma toliko dolgo dokler se mesna štruca ne segreje do konca.
In to je to! Ostanek mesne štruce bo vlažen in okusen, kot je bil prvi dan, ko ste jo pripravili. Ko vam bo naslednjič ostala mesna štruca, se je nikar ne bojte pogreti. Sledite samo tem preprostim korakom in zagotovo boste uživali v vsakem vašem grižljaju.

Še dodaten nasvet
Če želite ogreti mesni štruci še dodati malo več okusa, lahko v posodo, preden jo pokrijete s folijo, dodate še žlico omake za žar ali kečapa.
(Foto: Getty Images)