Tole je Rebeka Dremelj pripravila za svoje domače: Okusne filane paprike na prav poseben način

Tokrat se je Rebeka Dremelj preizkusila v pripravi filanih paprik. Namesto mesa je izbrala prav poseben nadev. Končni izdelek pa izgleda prav okusno!
Rebeka je objavila recept, po katerem je pripravila polnjene paprike:
Potrebujete:
- Paprika
- Sol in poper
- Olivno olje
- Korenje
- Čičerika
- Sir
- Mocarela
- Jajce
- Kisla smetana
- Maslo
- Bazilika
Opisala je tudi postopek: “Paprike izdolbemo, odrežemo del lupine, da lepo stojijo v pekaču. Solimo ter premažemo z olivnim oljem. Sesekljamo korenček, dodamo v posodo pločevinko čičerike in vse skupaj začinimo in dobro premešamo.
V drugi posodi ubijemo 2 jajci, 3 žlice kisle smetane in vse skupaj dobro premešamo.
Zmešamo obe masi skupaj (korenček s čičeriko iz prve posode in jajca s kislo smetano iz druge posode). Dodamo natrgano mocarelo. Z zmesjo napolnimo paprike.
Na vrhu dodamo nariban sir, poper, malo bazilike in košček masla. Vse skupaj postavimo v pečico na 200 stopinj za 45 minut in nato samo še dober tek.”
(Foto: Instagram/rebekadremelj)