Odkrijte skrivnostni trik za vrhunski Guacamole

Navdušenci nad guacamolejem se veselijo!
Obstaja nov nasvet za mešalnik, ki bo vašo najljubšo avokadovo omako dvignil na povsem novo raven in omogočil, da bogata, kremasta dobrota avokada resnično zasije.
Pri pripravi guacamole sta ključnega pomena tekstura in konsistenca.
Pogosta napaka je pretirano mešanje sestavin, zaradi česar nastane kašasta zmes, ki prikrije naravne okuse avokada.
Nasvet za mešalnik je preprost, namesto neprekinjenega mešanja se odločite za pulzirajočo tehniko.
To dosežete tako, da avokado najprej ročno zmečkate z vilicami, dokler ne dobite koščene osnove.
Nato dodajte na kocke narezano čebulo, paradižnik, koriander, limetin sok in začimbe.
Mešanico v mešalniku nekajkrat previdno pulzirajte, dokler se ne združi.
S tem ohranite celovitost avokada in pustite čudovite koščke, ki so v vsakem grižljaju polni okusa.
Ko boste naslednjič pripravljali guacamole, se spomnite na to preizkušeno tehniko mešanja, ki avokadu daje poudarek na njegovem naravnem sijaju.
(Foto: Getty Images)