Mnogi gurmani obožujejo to skrivno japonsko omako, pa že veste zakaj?

Gomadare, izvrstna japonska omaka, je s svojo kremasto in vsestransko naravo, ki z lahkoto izboljša vsako jed, v kulinaričnih krogih dosegla velik razmah.
Gomadare, ki izhaja iz kombinacije dveh japonskih besed “goma” (sezam) in “dare” (omaka), se ponaša z bogatim in oreškastim okusom, ki navdušuje brbončice po vsem svetu.
Ta pristna omaka je narejena iz 100 % pristnih sestavin, predvsem praženih sezamovih semen, sojine omake, mirina, sladkorja in juhe daši.
Skrbno izbrane sestavine zagotavljajo harmonično mešanico, ki zagotavlja popolno ravnovesje med sladkostjo in umamijem.
Gomadare obljublja, da bo izboljšala vsako kulinarično izkušnjo, ne glede na to, ali jo pokapljate po skledi parnega riža, uporabite kot omako za namakanje tempure ali cmokov ali postrežete ob mesu na žaru.
Če želite svojim jedem dodati pridih pristnosti in okusa, poskusite omako Gomadare in pustite, da ta kremasta japonska omaka vaše brbončice popelje v deželo vzhajajočega sonca!
(Foto: Getty Images)