Izboljšajte svojo zamrznjeno pico s tem preprostim trikom

Ko gre za zamrznjeno pico, je trik in sprememba igre litoželezna ponev.
Z uporabo te povsem preproste, a kljub temu zelo učinkovite metode, lahko svojo izkušnjo z zamrznjeno pico dvignete na povsem novo raven okusnosti.
Vzemite vašo zamrznjeno pico iz zamrzovalnika in jo pustite, da se odmrzne za približno 20 minut.
Ta korak je ključen in zelo pomemben!
Ko je pica tako “pripravljena”, jo položite v litoželezno ponev in jo seveda postavite v pečico.
Litoželezna ponev naj bo tudi naoljena, preden daste vašo pico noter; s tem se boste izognili ključni težavi, da bi se skorja pice “zataknila”…
Pico pustite peči okoli 10 minut dlje, kot je navedeno v navodilih.
Seveda upoštevajte, da so zamrznjene pice na voljo v številnih različicah, zato nikar ne pozabite, da bo ta trik veliko bolje deloval na tiste pice, če boste izbrali tisto z dovolj testa!
Ta tehnika obljublja, da bo v hipu zadovoljila vaše želje po globokih jedeh.
Kajti po mnenju kulinaričnih strokovnjakov litoželezna ponev dela čudeže, saj naj bi izboljšala teksturo in okus zamrznjene pice.
Znanost za tem leži v zmožnosti litoželezne ponve, da enakomerno porazdeli toploto, kar povzroči hrustljavo skorjico in popolno pečeno sredico.
In rezultat bo kakšen? Neustavljivo pica z zlato skorjo.
S tem trikom iz litoželezne ponve in postopkom, vaše zamrznjene pice nikoli več ne bodo enake.
Vaša pica, bo zagotovo navdušila še tako zahtevne brbončice vas in vaših gostov.
(Foto: Getty Images)