Okusen karibski čokoladni čaj

Caribbean Chocolate Tea je čudovita pijača z bogato zgodovino, ki sega v leto 1833. Ta edinstvena pijača, rojena iz nuje na otoku St. Lucia, je postala ljubljeni del karibske kulture.
Ko so se državljani soočali s težavami pri iskanju čajnih listov za jutranje zvarke, so se za kreativno rešitev obrnili kar na svojo bogato proizvodnjo kakava.
Njegove lastnosti so:
Antioksidativne lastnosti: kakav je bogat s flavonoidi, ki so znani po svojih antioksidativnih lastnostih, ki lahko prispevajo k vašemu splošnemu zdravju in dobremu počutju.
Izboljšanje razpoloženja: teobromin in feniletilamin, ki ju najdemo v kakavu, lahko izboljšata razpoloženje in zagotovita občutek sprostitve.
Hranilna vrednost: Caribbean Chocolate Tea vsebuje bistvene minerale, kot so magnezij, kalij in železo, ki podpirajo različne telesne funkcije.
Sestavine: ključne sestavine karibskega čokoladnega čaja vključujejo kakav v prahu ali nastrgane kakavova zrna, mleko ali kokosovo mleko, začimbe, kot sta cimet in muškatni orešček, izvleček vanilije, sladila, kot je npr. rjavi sladkor ali kondenzirano mleko, in včasih tudi kanček karibskega ruma za dodaten okus.
(Foto: Getty Images)