Vroča čokolada Miso je popolna poslastica za ljubitelje čokolade

Vroča čokolada Miso je edinstvena različica klasičnega recepta za vroč kakav.
Združuje bogato, žametno teksturo vroče čokolade z umami okusom miso paste.
Miso je tradicionalna japonska začimba iz fermentiranih sojinih zrn, ki daje vroči čokoladi rahlo slan, pikanten okus, ki dopolnjuje sladkobo čokolade.
Za pripravo vroče čokolade Miso preprosto zmešajte mešanico vroče čokolade in pasto Miso, dokler ne postane gladka in kremasta.
Uporabite lahko katero koli mešanico vroče čokolade, ki vam je ljubša, ne glede na to, ali je narejena doma ali pa kupljena.
Nekateri recepti predlagajo tudi dodajanje kančka cimeta ali ekstrakta vanilije za izboljšanje okusa.
Vroča čokolada Miso je v zadnjih letih postala vse bolj priljubljena kot moden in edinstven način uživanja v prijetni in tolažilni pijači.
Njen slano-sladek okus so hvalili tudi blogerji in kuharji.
(Foto: Getty Images)