Čokolade To’ak, narejene iz redkega kakava

To’ak čokolade so vrhunska blagovna znamka čokolad, ki ljubiteljem čokolade ponuja edinstveno izkušnjo.
Podjetje pridobiva kakavova zrna iz najstarejše in najredkejše sorte kakava na svetu, Nacional cacao, ki je bil na robu izumrtja.
Nacional kakav je znan po svojih cvetličnih in sadnih notah okusa in ga najdemo le v Ekvadorju.
To’ak zagotavlja, da je vsak korak postopka, od žetve zrn do pakiranja čokolade, opravljen z največjo skrbnostjo in pozornostjo do vsake podrobnosti. Zavezanost podjetja k trajnosti sega v partnerstvo z lokalnimi kmeti, ki uporabljajo tradicionalne načine kmetovanja in so za svoje delo pošteno plačani.
Rezultat tega natančnega postopka je vrsta rokodelskih čokolad, ki so osvojile številne nagrade in priznanja. Od temne čokolade s 95 % vsebnostjo kakava do ploščic v omejeni izdaji, staranih v hrastovih sodih, je vsak izdelek podjetja To’ak mojstrovina zase.
S podporo To’ak čokoladam kupci ne le uživajo v nekaterih najboljših čokoladah na svetu, ampak tudi prispevajo k ohranjanju sorte kakava Nacional in ohranjanju tradicionalnih kmetijskih praks v Ekvadorju.
(Foto: Getty Images)