Poznate 5 prednosti surovega organskega kakava?

Navaden kakav v prahu in čokolada sta kemično obdelana in pražena, pri čemer se uničijo velike količine antioksidantov in flavanolov, tistih, ki vas ohranjajo mlade in zdrave…
- 40-krat več antioksidantov kot borovnice
Surovi organski kakav vsebuje več kot 40-krat več antioksidantov kot borovnice. Da, 40-krat… - Največji rastlinski vir železa
Iskanja je konec! Kakav je največji vir rastlinskega železa… - Poln magnezija za vaše zdravo srce in vaše možgane
Ekološki surovi kakav je tudi eden najvišjih rastlinskih virov magnezija, najbolj pomanjkljivega minerala v zahodnem svetu. Magnezij je pomemben za zdravo srce, pomaga pretvarjati glukozo v energijo in omogoča možganom, da delujejo z lasersko prosojnostjo in fokusom. - Kakav ima več kalcija kot kravje mleko
Surovi organski kakav vsebuje več kalcija kot kravje mleko. - Naravni izboljševalci razpoloženja in antidepresivi
Kakav je odličen vir štirih znanstveno dokazanih in prijetnih kemijskih substanc: serotonina, triptofana, tirozina in feniletilamina. Ti nevrotransmiterji so povezani z dobrim počutjem in lahko celo lajšajo depresijo.